Αγώνας Κυπέλλου

Α.Ο Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ( 0-0 κ.δ) 0-2 παράταση.

 

Κύπελλο ήταν και πέρασε το σημερινό παιχνίδι,αφήνοντας μας μία γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε με τον ΟΣΦΠ Αγ.Στεφάνου ,ομάδα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ ο οποίος κατάφερε στην ημίωρη παράταση να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα σταθήκαμε ισάξια απέναντι στον κατά μία κατηγορία παραπάνω, αντίπαλο μας. Με πολλές και σημαντικές απουσίες οι οποίες δεν φάνηκαν από όσους κλήθηκαν να τις αντικαταστήσουν, καταφέραμε να πιέσουμε την φιλοξενούμενη ομάδα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες με καλύτερη αυτή του Άγγελου Κασιόλα στο 41′ που με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ιωσήπου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγές στην ομάδα τους, βάζοντας πιο έμπειρους παίκτες και πήραν τα ηνία του αγώνα πιέζοντας για το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση.

Κέρδισαν πέναλτι στο 89′ ύστερα από ανατροπή επιθετικού τους στην μεγάλη περιοχή άλλα ο Αμπουραχμάνι που ανέλαβε την εκτέλεση του, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα μας Γιάννη Οψυμούλη.

Στην επόμενη φάση ο Γκουβάτσος έκλεψε την μπάλα μετά από γύρισμα αμυντικού και πλάσαρε μόλις άουτ.

Στην παράταση μέτρησε η πείρα των φιλοξενούμενων και με τέρματα των Ζιβάνοβιτς στο 98′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 109′ με εκτέλεση κόρνερ από τον Πανούση αφού η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό μας, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στην σημερινή μας προσπάθεια για το κύπελλο είχαμε την χαρά να χρησιμοποιήσουμε 4 παίκτες γεννημένους το 2006 οι οποίοι έδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της αντρικής μας ομάδας.

 

Διαιτητής: Τριγάζης

Βοηθοί: Κουλοχέρης, Μιχαλίτσης.

Α.Ο Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ

(Κατσιγιάννης Βαγγέλης )

Οψυμούλης, Ανεζύρης, Costel M., Καρακίδης, Μαυρούτσικος, Στάσης (86’Μπούλκου), Κασιόλας (97′ Λώλης),Νταβώνης(108’Ζάχος), Γκουβάτσος, Φωτίκας, Καϊτσας.

Από την Κ18 οι ΛΩΛΗΣ, ΖΑΧΟΣ, ΜΠΟΥΛΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ αγωνίστηκαν σήμερα .