6η Αγωνιστική Β` Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α

Α.Ο ΔΟΞΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ – Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0-3

Νίκη στο “ρελαντί ” για την ομάδα μας στο γήπεδο της Αγ.Άννας απέναντι στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα η οποία δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό μας σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Προηγηθήκαμε με εκτέλεση πέναλτι του Ν.Λαζαρίδη στο 7΄λεπτό της αναμέτρησης αφού προηγουμένως η μπάλα είχε χτυπήσει σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων. Διπλασίασε τα τέρματα μας ο Γ.Καίτσας με ωραίο διαγώνιο σούτ στο 20΄ λεπτό και στο 54΄ λεπτό ο αρχηγός μας Νίκος Αγγελίνας εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Ρόμπολα και έγραψε το 0-3 αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το δοκάρι σε σούτ του Λαζαρίδη στο 51΄και το χαμένο πέναλτι του Κασιόλα στο 60΄(δεύτερη παράβαση σε χέρι αμυντικού, την οποία ορθά καταλόγισε ο διαιτητής) αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μεντής.

Διαιτητής ,Σπαράγγης Βοηθοί ,Μακρής-Μιχαλίτσης

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Β.Κατσιγιάννης) Οψυμούλης, Ανεζύρης( 55΄Στάσης), Costel M., Λαζαρίδης (70΄Καψιόχας), Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Κασιόλας (61΄Κατσιγιάννης Π.) Φωτίκας (70΄Τζάος), Γκουβάτσος, Ρόμπολας, Καίτσας.