3η Αγωνιστική Β’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α

Α.Ο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ

1-2

Τείνει να γίνει συνήθεια το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών τις οποίες δημιουργούμε σε κάθε παιχνίδι αλλά δεν καταφέρνουμε να τις μετουσιώσουμε σε γκόλ.
Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό,αφού η υπεροχή μας σε κίνηση, δημιουργία, και φάσεις, δεν μας απέφερε κάποιο τέρμα το οποίο θα έβαζε την ομάδα μας ” οδηγό ” στο σκόρερ,στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55′ ο πρώτος βοηθός έκανε ένα τραγικό λάθος με τον μη καταλογισμό οφθαλμοφανέστατου επιθετικού φάουλ και στην συνέχεια της φάσης ο διαιτητής καταλόγισε αυστηρό πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας,το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πρέντι.
Σε μία από τις λιγοστές επισκέψεις των φιλοξενούμενων στην περιοχή μας στο 66′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ήρθε το δεύτερο τέρμα τους με τον Βάσσο το οποίο και ψαλιδίσε τις ελπίδες μας για θετικό αποτέλεσμα.
Η υπεροχή της ομάδας μας συνεχίστηκε άλλα το ωραίο γκολ του Γεράσιμου Ρόμπολα στο 87′ δεν έφτανε για να αποκομίσουμε όφελος από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Διαιτητής : Ρεντίφης.
Βοηθοί : Τσελεπίδης,Κουτζιακουτζίδης.

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ

(Κατσιγιάννης Βαγγέλης)

Οψυμούλης,Ανεζύρης, Costel M.,Λαζαρίδης, Μαυρούτσικος,  Αγγελίνας, Κασιόλας, Νταβώνης(61′ Γκουβάτσος), Καϊτσας(71′ Καψιόχας),  Ρόμπολας,  Στάσης.