2η αγωνιστική Β’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – Α.Ο Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0 – 1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη στον Μαραθώνα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Λαζαρίδη στο 63΄λεπτό ύστερα από την ανατροπή του Λιάκου από αμυντικό των γηπεδούχων.
Αγώνας πού ξεκίνησε με δυνατή βροχή και είχε δύναμη, συνεχή ρυθμό και πολλές φάσεις σε όλη την διάρκεια του.
Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μια ώρα αγώνα για να βρούμε το γκόλ ,το οποίο θα μπορούσε να έχει έρθει νωρίτερα με το δοκάρι του Ρόμπολα στο 12΄ ,το σούτ του Στάση στο 36΄ που πέρασε μόλις άουτ, το ωραίο γυριστό σούτ του αρχηγού μας Αγγελίνα επίσης άουτ και το σούτ του Καίτσα σχεδόν με την λήξη του ημιχρόνου το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας.
Εκατέρωθεν ευκαιρίες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τις οποίες για την ομάδα μας εξουδετέρωνε ο εκπληκτικός για μία ακόμη φορά τερματοφύλακας Οψυμούλης και για τους γηπεδούχους ο Ντόστης.
Ο τραυματισμός του Οψυμούλη σχεδόν με την λήξη του αγώνα αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σοβαρός ,ύστερα από τις εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά.
Καλή θητεία στον Ερρίκο Λιάκο που παρουσιάζεται για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Α.Ο Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ
(ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
Οψυμούλης, Ανεζύρης, Κοστέλ Μ. (70Καψιόχας),  Λαζαρίδης,Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Νταβώνης (89΄Γκουβάτσος), Λιάκος(89΄Κατσιγιάννης), Καίτσας (74΄Κασιόλας), Ρόμπολας, Στάσης(89΄Τζάος).