Β Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 16η Αγωνιστική

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 3 – 0

Με νίκη σε εξ αναβολής αγώνα για την 16η αγωνιστική απέναντι στο νεανικό αλλά αξιόμαχο σύνολο του ΠΑΣ Ωρωπού συνεχίσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Άνοιξης και κατακτήσαμε μια δίκαιη νίκη έχοντας σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλη την διάρκεια του 90λέπτου.

Σκόρερ του πρώτου μας τέρματος στο 15΄λεπτό ο Θοδωρής Νταβώνης με ζυγισμένη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Φωτίκα. Στο 31΄ο Ερρίκος Λιάκος με πολύ όμορφη προσποίηση μέσα στην περιοχή έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και πλάσαρε υποδειγματικά αλλά είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της φιλοξενούμενης όμαδας. Σαφής υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας αλλά τα γκόλ που σφράγισαν την νίκη μας ήρθαν στο 84΄λεπτό με πολύ όμορφη κεφαλιά του Νίκου Λαζαρίδη μετά από το κόρνερ του Άγγελου Κασιόλα και του νεοεισελθών στον αγώνα Κοστέλ Μαριάν στο 88΄λεπτό με διαγώνιο πλασέ εντός περιοχής.

Διαιτητής Κατσίνης , Βοηθοί Νικολαίδης – Μακρής

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Β.Κατσιγιάννης) Αποστόλου ,Ανεζύρης ( 65΄Καψιόχας), Μανδαλιανός, Λαζαρίδης, Μπερμπάντης, Στάσης, Κασιόλας, Λιάκος (78΄ Kostel Marian ), Νταβώνης (78΄Τζάος), Φωτίκας (65΄Μπούλκου), Καίτσας ( 86΄Maxin Antrei )