Β Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 17η αγωνιστική

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – Α.Π.Ο ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 3 – 0

Στο πρώτο 45΄λεπτο κρίθηκε το παιχνίδι της ομάδας μας με την Μάχη Μαραθώνα, στο οποίο η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, καταφέραμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την απειλή της φιλοξενούμενης ομάδας ,και πετύχαμε τρία πολύ όμορφα γκόλ !

Σε εξαιρετική μέρα ο Καίτσας , ταλαιπώρησε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις, σέντρες και τελικές πάσες και κέρδισε το πέναλτι στο 20΄ λεπτό αφού ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό.  Εκτελεστής της εσχάτης των ποινών ο Αγγελίνας με πολύ ωραίο χτύπημα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Παππά. Η συνεχής επιθετική μας πρωτοβουλία απέφερε στο 25΄και το δεύτερο τέρμα μας με την άψογη εκτέλεση φάουλ του Αγγελίνα στην αριστερή γωνία της εστίας του φιλοξενούμενου τερματοφύλακα που ναι μεν έδιωξε με υπερένταση την μπάλα αλλά ο Λιάκος πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση. Ο  Λιάκος είναι ο σκόρερ και του τρίτου τέρματος μας με το αριστερό διαγώνιο σουτ στο 43΄μετά την εκπληκτική μεταβίβαση του Γιώργου Φωτίκα  .

Η  Μάχη Μαραθώνα προσπάθησε να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να ΄ξαναμπεί΄ στο παιχνίδι και στην μοναδική ευκαιρία που είχε στο 64΄ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι μας και στην εξέλιξη της φάσης της δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή, που εκτέλεσε ο Τζήμας για να αποκρούσει ο σταθερός (σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε σήμερα) Άλκης Αποστόλου !

Συμμετοχή με την αντρική ομάδα για τους ηλικιακά μικρούς γεννηθέντες 2006 , Γιώργο Περιστέρη , Άγγελλο Μαρτζάκλη , Ματίλντο Μπούλκου που βοήθησαν στην επίτευξη της σημερινής νίκης.

Διαιτητής Φωστέρης Γ. Βοηθοί Αλεξόπουλος Χ.- Δελατόλας Σ.

Πρίν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των εκλιπόντων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Β.Κατσιγιάννης) Αποστόλου, Ανεζύρης (82΄Περιστέρης), Μανδιαλιανός (75΄ Μαρτζάκλης), Μαυρούτσικος, Μπερμπάντης. Αγγελίνας, Καίτσας( 75΄Πεπόνας), Λιάκος( 70΄Κατσιγιάννης Π.),Νταβώνης, Φωτίκας( 70΄Μπούλκου), Στάσης.