B Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α 15η Αηωνιστική

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – Α.Ο ΑΥΛΩΝΟΣ 2 – 1

Δίκαιη η νίκη μας απέναντι στην ομάδα του Αυλώνα που προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος αλλά η θελησή μας για την νίκη ήταν τέτοια που δεν άφησε περιθώρια για κάτι καλύτερο στους φιλοξενούμενους. Από την όμορφη μεταβίβαση του Θοδωρή Νταβώνη και την κεφαλιά του εξαιρετικού  Στάση προς τα πίσω, στην πλάτη της άμυνας βγήκε ο Ανεζύρης και με το διαγώνιο σουτ του στο 41 ΄λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46΄ο Γ . Μπαστάνης έφερε το ματς στα ίσια, με σούτ στην γωνία της εστίας μας. Ο άψογος συνδυασμός των Λιάκου και Κασιόλα στο 58΄ και το πλασέ του τελευταίου ,έδωσαν εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας και το 2-1 έμεινε ως το τελος της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο μετά την δίκαιη αποβολή του Vellolari με απευθείας κόκκινη κάρτα αφού στο 68΄ στο κέντρο του γηπέδου ανέτρεψε από πίσω τον Κασιόλα, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του αντικαταστάθηκε.

Χαμένες ευκαιρίες είχαμε με τους Ρόμπολα,Κασιόλα και Κατσιγιάννη για να διευρύνουμε το σκόρ. Στον σημερινό αγώνα είχαμε την χαρά να δούμε να συμμετέχει ένα ακόμη παιδί που ποδοσφαιρικά μεγάλωσε στην ακαδημία μας.

Ο Γιώργος Μπακάρας γεννηθείς το 2007 πήρε το βάπτισμα του πυρός στην αντρική μας ομάδα αγωνιζόμενος ως αλλαγή.

Διαιτητής Ζήσιος Ντούρος – Βοηθοί Βλαχόπουλος-Τσιμενίδης

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Β.Κατσιγιάννης) Οψυμούλης, Ανεζύρης, Μανδαλιανός (66΄Καρακίδης) ,Μαυρούτσικος, Μπερμπάντης, Αγγελίνας (88΄Τζάος), Κασιόλας (λ.τρ 71΄Κατσιγιάννης Π.), Λιάκος (88΄Μπακάρας), Νταβώνης, Ρόμπολας, Στάσης.