Β Ε.ΠΣ.ΑΝ.Α 14η αγωνιστική

Ο.Α. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0 – 1

Αν είχαμε καταφέρει να αξιοποιήσουμε τις κλασσικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου θα μιλούσαμε για πιο εύκολη επικράτηση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, παίζοντας ταυτόχρονα και καλό ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκόλ από τους Ανεζύρη ,Κασιόλα καθώς και ένα ακυρωθέν τέρμα μας στο 25΄ λεπτό με σούτ του Αγγελίνα, στο οποίο σημειώθηκε οφσάιντ παίκτης που δεν συμμετείχε στην φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα για να πάρουν ΄κεφάλι΄ στο σκόρ αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα τους και με ωραία ατομική ενέργεια του Στάση στο 69΄από την δεξιά πλευρά βγήκε η σέντρα ακριβείας στον Κασιόλα που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με το ψύχραιμο πλασέ του νίκησε τον τερματοφύλακα Τόλιο που μέχρι εκείνη την στιγμή είχε αποτρέψει πολλές φορές την παραβίαση της εστίας του.

Διατητής , Κορωνιάς Κ.- Βοηθοί Παπαδιώτης – Μουλόπουλος .

Η νίκη μας αυτή είναι αφιερωμένη στον απόντα Νίκο Γκουβάτσο που χειρουργήθηκε χθές και στον οποίο ευχόμαστε καλή αποθεραπεία και σύντομη επάνοδο στην οικογένεια μας.

Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ ( Β.ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ) Οψυμούλης, Ανεζύρης (88΄Τζάος) ,Μανδαλιανός, Μαυρούτσικος, Μπερμπάντης, Αγγελίνας, Κασιόλας (84΄Κατσιγιάννης Π.), Λιάκος, Νταβώνης (λ.τρ. 46΄Καρακίδης), Ρόμπολας, Στάσης.