Νέα


Αναστολή λειτουργίας.

Καλησπέρα σας , δυστυχώς τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν επιβάλλουν την αναστολή λειτουργίας μας για έναν μήνα όπως ειπώθηκε. Ξεκινάει μια δυσκολη περίοδος για όλους μας , ελπίζουμε να είναι μόνο για έναν μήνα. Το πρόγραμμα μας θα κυλήσει κανονικά μέχρι και την Δευτέρα 2/11. Σας ευχαριστούμε πολύ ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σύντομα.

Νέα μέτρα λειτουργίας.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού δεν διευκρινίζεται αν οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί η θα κλείσουν . Με βάση την πρώτη έκφραση αναστέλλεται η λειτουργία σε χώρους άθλησης κλείνουμε , έπειτα από την διευκρίνιση για κλειστά γυμναστήρια παραμένουμε ανοιχτοί. Όλα θα διευκρινιστούν μέχρι την Δευτέρα. Ευχαριστούμε πολύ.

Συνοδοί

Όπως διαπιστώνετε ο χώρος του αθλητισμού είναι στοχοποιημένος και είναι στις πρώτες επιλογές για αναστολή λειτουργιάς του. Αυστηρά μόνο ένας συνοδός στο αθλητικό μας κέντρο (ο γιατρός πλέον θα ελέγχει τους γονείς – συνοδούς) . Επειδή δεν έχουμε καταφέρει να το εφαρμόσουμε μέχρι τώρα το επόμενο βήμα είναι να απαγορευτούν οι συνοδοί στο αθλητικό μαςContinue reading “Συνοδοί”

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Με βάση τις νέες οδηγίες η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για όλους όσους βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας (παιδιά προπονητές γονείς συνοδούς). Εξαίρεση αποτελούν τα παιδιά και οι προπονητές μόνο κατά την διάρκεια της προπόνησης. Εκτός αγωνιστικού χώρου επαναλαμβάνουμε η χρήση μάσκας υποχρεωτική για όλους. Ευχαριστούμε πολύ

Αγώνες εντός εδρας

Σας ενημερώνουμε ότι στους εντός έδρας αγώνες επιτρέπεται ένας σύνοδος μόνο ανά παιδί.

Ενημέρωση για τον Κλειστό χώρο της καφετέριας

Σας ενημερώνουμε ότι τις ημέρες που ο καιρός θα είναι βροχερός για λόγους ασφάλειας και πρόληψης δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των γονέων στον κλειστό χώρο της καφετέριας. Εξαιρούνται κάποιες ειδικές περιπτώσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κάρτα υγείας

Σας υπενθυμίζουμε από το Σάββατο 10/10 θα έχουν δικαίωμα για προπόνηση η αγώνα τα παιδιά που έχουν θεωρημένη κάρτα υγείας.

Εξετάσεις

Έχουμε παραλάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν 12/9 . ζητήστε τα από την γραμματεία