Ενημέρωση Δεκεμβρίου

Καλημέρα και καλό μήνα. Δυστυχώς οπως ήταν αναμενόμενο η αναστολή δεν θα ηταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου και με άγνωστη την επάνοδο μας.

Μέσα από αυτήν την ενημέρωση θέλω να σας μεταφέρω την φιλοσοφία μας για τις διαδικτυακές προπονήσεις . Για εμάς ο χώρος του σπιτιού είναι πολύ ιερός και με συγκεκριμένες λειτουργίες. Αναγκαστικά έχει μετατραπεί σε σχολείο για την απαραίτητη μόρφωση των παιδιών και σε επαγγελματικούς χώρους ώστε οι γονείς να εξασφαλίσουν τους πόρους της οικογένειας.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το σπίτι και σε χωρο άθλησης για την ηρεμία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας. Η προπόνηση στο σπίτι απαιτεί : α) Ειδικό δάπεδο για την απορρόφηση. β) Διαμόρφωση του χώρου προπονησης γ) Γνώση του αθλούμενου για τον τρόπο της άσκησης και την σωστή στάση του σώματος. δ) Επίβλεψη από καταρτισμένο εκπαιδευτή. Όπως είναι κατανοητό η διαδικτυακή προπονηση δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία.

Αυτό που επιλέξαμε ως ακαδημία για να έχουμε επαφή για τον επόμενο μήνα είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού κουίζ με ερωτήσεις αθλητικού περιεχομένου που ετοίμασε το επιτελείο. Τα παιδιά θα χωριστούν σε γκρουπ και θα περάσουν ευχάριστες στιγμές με τους προπονητές και τους συναθλητές τους. Στις επόμενες μέρες θα λάβετε όλες της οδηγίες .

Εύχομαι να έχετε υγεία και υπομονή σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s